Luhta – TOPSPORT

Elämyksellinen ja asiakasta kokeilemaan aktivoiva TOPSPORT lippulaivamyymäläkonsepti, joka pitää sisällään toiminnallisuuden, myymälän erikoiskalusteet, visuaalisen ilmeen ja kommunikaation.

 

Luhta – TOPSPORT

Luhta Sportswear Company on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1592 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 241 miljoonaa euroa. Yritys on perustettu Lahdessa vuonna 1907. Yritys tunnetaan tänä päivänä kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin kohdennetuista merkeistään: Luhta, Rukka, Icepeak, Torstai, Sinisalo, Ril’s, O.i.s, Story, J.A.P ja Your FACE. Tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska. Lisäksi yhtymään kuuluu trading -toimintaan erikoistunut L-Fashion House sekä vähittäiskauppaketju Aleksi 13 ja TOPSPORT.

 

Luhta - TOPSPORT lippulaivamyymälä
Luhta - TOPSPORT lippulaivamyymälä

Haaste
Suunnitella kiinnostava ja aktivoiva lippulaivamyymälä jo olemassaolevalle urheiluvälineliikkeelle.
 
Lähestymistapa
Käyttäjälähtöinen konsepti-, tila-, kaluste- ja graafinen suunnittelu.
 
Lopputulos
Elämyksellinen ja asiakasta kokeilemaan aktivoiva TOPSPORT lippulaivamyymäläkonsepti pitäen sisällään toiminnallisuuden, myymälän erikoiskalusteet, visuaalisen ilmeen ja kommunikaation.
 
Hyöty
Uusi Aleksin lippulaivamyymälä on brändiä rakentava showroom TOPSPORT ketjulle Helsingin keskustassa. Myymälässä korostuvat laajan tuotevalikoiman ohella uudet aktivoivat palveluelementit.