MWC 2016 installaatio

Huawein MWC -messuosaston osana oleva tuoteinstallaatio, joka muodostuu yli tuhannesta Huawein uuden tabletin stylus -kynästä.
 

Huawei

Huawei Techologies Co. Ltd. On maailman suurin telekommunikaatiolaitteiden valmistaja, joka sijaitsee Shenzhenissä Kiinassa. Huawei perustettiin vuonna 1987 ja on kasvanut monikansalliseksi jätiksi, joka työllistää yli 170000 ihmistä, ja jonka tuotteita ja palveluita on saatavilla yli 140 maassa.

 

MWC 2016 installaatio
MWC 2016 installaatio

Haaste
Miten tukea Huawein uuden tablettitietokoneen lanseerausta mobiilialan tärkeimmillä messuilla Mobile World Conference Barcelonassa.

Lähestymistapa
Huawein kiinalainen markkinointikumppani Laurelsscent etsi tahoa, joka ymmärtää tuotelanseerauksiin liittyvät tavoitteet ja odotukset, ja pystyy tuottamaan pysäyttävän näyttäviä toteutuksia. Pentagon Design suunnitteli installaation, joka rakentuu lanseerattavista tuotteista ja kiinnittää vierailijan huomion. Rakentajakumppanina toimi Planex Oy.

Lopputulos
Huawein MWC -messuosaston osana oleva tuoteinstallaatio, joka muodostuu yli tuhannesta Huawein uuden tabletin stylus-kynästä.

Hyöty
Näyttävä ja huomionkiinnittävä osa messuosastoa, joka kääntää messuvierailijoiden katseet ja luo kiinnostavan visuaalisen tilanjakajan messuosaston etu- ja takaosan väliin.