Outotec Showroom

Outotec showroom on elämyksellinen ja osallistava tila, joka esittelee Outotecin mission: Maapallon luonnonvarojen kestävä hyödyntäminen.

 

Outotec

Outotec on johtava ympäristöalan yritys, joka kehittää kestäviä teknologiaratkaisuja ja elinkaaripalveluja kahdella liiketoiminta-alueella: malmiprosessointi sekä metallit, energia & vesi.
 

Haaste
Outotec halusi kertoa uudessa pääkonttorissaan vieraileville henkilöille missiostaan, visiostaan ja osaamisestaan yllättävästi ja kiinnostavasti.

Lähestymistapa
Projektissa luotiin kokonaiskonsepti, jonka tuloksena kävijä kokee yrityksen mission, syyn olla olemassa, visuaalisen ja muiden aistien sekä tarinankerronnan kautta. Outotecin brandin kiteyttävä ’raita’ toimii tilassa kerronnan juonena, ohjaten kävijän läpi tilan ja kokemuksen.

Lopputulos
Rohkea ja visuaalisesti kunnianhimoinen kokonaisuus kertoo yrityksestä tavalla, joka eroaa radikaalisti perinteisestä yrityskerronnasta. Kävijä käy läpi matkan, joka koostuu liikkuvan kuvan ja kerronnan, sekä haptisten ja interaktiivisten elementtien kokonaisuudesta. Tilaan suunniteltiin mm. 3D-animaatio, jossa katsoja voi kurkistaa maan ytimeen ja matkata läpi maan kerrosten maan pinnalle sekä pelisovellus, jossa kävijä voi testata tietojaan.

Hyöty
The World of Outotec on elämyksellinen tila, joka kertoo yrityksestä kiinnostavalla ja yllättävällä tavalla. Showroomin sisältö ja elementit muodostavat kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka resonoi yrityksen brändin kanssa.