Tikkurila Duett -sisustuskonsepti

Kokonaisvaltainen sisutuskonsepti, jonka suunnittelussa huomioitiin kaikki ydin alueet kokonaisideasta väri- ja kuosivalintoihin ja myymäläratkaisuihin.

 

Tikkurila Oyj

Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppa- ja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa maaleja, lakkoja ja efektituotteita sisätiloihin, puu-, kiviaines- ja metallipintojen maaleja ulkotiloihin sekä erilaisia maalaamiseen liittyviä palveluja. Tikkurila valmistaa maaleja ja pinnoitteita myös metalli- ja puuteollisuuden tarpeisiin. Liiketoiminnassa korostuvat vahvat brändit, jotka ovat syntyneet korkealuokkaisen ja pitkäaikaisen tuotekehityksen sekä merkittävien markkinointipanostusten tuloksena. Tikkurila on johtava maaliyhtiö pohjoismaissa ja Itä-Euroopassa mukaan lukien Venäjä ja Ukraina.

 

Tikkurila Duett -sisustuskonsepti
Tikkurila Duett -sisustuskonsepti

Haaste
Asiakaslähtöisen tapetit ja maalituotteet yhdistävän sisustuskonseptin suunnittelu, joka laajentaa Tikkurilan tarjontaa tapetteihin. Tavoitteena oli Tikkurilan tarjonnan laajentaminen uudelle tuotealueelle hyödyntäen maalituotteiden kehitystyön kautta syntynyttä asiakaslähtöistä sisustusosaamista.

Lähestymistapa
Tikkurilan kanssa yhdessä toteutetussa konseptisuunnittelussa määritettiin Duett-sisustuskonseptin ydinviestit, nimiöinti ja visuaalinen ilme sekä valittiin Duett 2015-2016 maali- ja tapettimalliston kuosit ja värit. Osana konseptia suunniteltiin konseptin pysyvät elementit, kuten pakkaukset ja myymäläratkaisut erityyppisiin jakelukanaviin.

Lopputulos
Kokonaisvaltainen tapetit ja maalituotteet yhdistävä sisustuskonsepti kokonaisideasta väri- ja kuosivalintoihin ja myymäläratkaisuihin.

Hyöty
Asiakkaalle tarjotaan tarkkaan mietittyjä maalin ja tapetin yhdistelmiä, joista löytyy vaihtoehdot erityylisille sisustajille ja joiden avulla kodinsisustaminen on helppoa aina ostamisesta toteuttamiseen.