22.9.2017 - GRAAFINEN MUOTOILIJA

Haemme taitavaa ja innostunutta graafista muotoilijaa kehittämään asiakkaidemme visuaalisia yritys- ja tuoteidentiteettejä. Sinulla on vahvat näytöt visuaalisten identiteettien ja tunnusten suunnittelusta. Visuaalinen kädenjälkesi on varmaa ja monipuolista. Kokemus kuluttajatuotteiden visuaalisten konseptien, brändi-identiteettien ja pakkausten suunnittelusta katsotaan eduksi.
 
Työ edellyttää strategista hahmotuskykyä ja asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteiden omaksumista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja pystyt viemään asiakasprojekteja läpi itsenäisesti. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
  
Lähetä hakemuksesi ja portfoliosi palkkatoiveineen 13.10.2017 mennessä osoitteeseen info@pentagondesign.fi. Otsikoi hakemus ”Työhakemus/ Graafinen muotoilija”. Mahdolliset tiedustelut avoimesta paikasta pyydetään lähettämään sähköpostitse Arni Aromaalle (CEO, Creative Director) osoitteeseen arni.aromaa@pentagondesign.fi.
 
Vuonna 1996 perustettu Pentagon Design on yksi Pohjoismaiden johtavista designtoimistoista. Suunnittelemme kokonaisvaltaisia konsepteja, joiden tuloksena syntyy käyttäjälähtöisiä tuotteita, pakkauksia, tiloja, palveluita sekä brändejä, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle.
 

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä ja motivoituneita tekijöitä. Oletko kiinnostunut yrityksestämme, pidätkö tavastamme tehdä töitä ja projektiemme lopputuloksista? Jos sinulla on osaamista ja oikeanlaista asennetta, ota meihin yhteyttä.

Lähetä hakemuksesi liitteineen (CV, mahdollinen portfolio) osoitteeseen info@pentagondesign.fi.